BÚTORSTÚDIÓ

Galgahévíz, Fő út 203.

Szolgáltatásaink

Tervezés, lak­be­ren­de­zé­si ta­nács­a­dás

Áruházunkban ingyenes bútorterve- zéssel és szaktanácsadással segítünk megtervezni bútorait, legyen az egy komplett, gépesített konyhabútor, vagy egy beépített szekrény, vagy akár csak egy komód.
Amennyiben konyhabútorát méretre szeretné elkészíttetni, a könnyebb és gyorsabb tervezhetőség érdekében javasoljuk, hogy előre készítsen egy vázlatot konyhája pontos méreteiről, a tűzhely, a mosogató, és az esetlegesen futó csövek elhelyezkedéséről. Konyhabútoraink elemlistáját a konyhabútorok menüpontban a típuscsaládok bemutatását követően találja. Amennyiben még nem vásárolta meg beépíthető készülékeit, üzletünk- ben kedvezőáron kínáljuk 8 márka több száz típusát, melyek közül segítünk kiválasztani az Ön igényeinek a leginkább megfelelőt.

Helyszíni hitelügyintézés

Amennyiben bútorát hitelre szeretné megvásárolni, nálunk kedvező feltéte- lekkel, helyszíni ügyintézés keretében lehetőség van a hitelfelvételre.

Szállítás

Vásárlóink kérésére a bútorok házhoz szállítását is vállaljuk. Előzetes egyeztetést követően az Önök igényeinek figyelembe vételével, rövid határidővel működtetjük szállítási szolgáltatásunkat.

Összeszerelés, beszerelés

Ha Önnek nincs ideje, vagy kedve bajlódni a bútorok össze- és beszerelésével, mi átvállaljuk Ön helyett. Amennyiben ilyen igénye van kérjük, hogy előre jelezze üzletünkben.