BÚTORSTÚDIÓ

Galgahévíz, Fő út 203.

Matracok

Cardo matracok

Cardo matracok

Áruházunkban a CARDO márkanév alatt forgalmazott összes termék megvásárolható. A matracokról részletesen a www.cardo.hu honlapon informálódhat, de mi összefoglaljuk Önnek, hogy miért érdemes és miért nálunk érdemes CARDO terméket vásárolni.

Miért érdemes CARDO matracot vásárolni?

  • azért, mert a CARDO matrac gyógymatrac „EgészségCenter”-relHa bármilyen egészségügyi problémája van (pl. csontkinövés, sérv, gerincferdülés) vagy ha csak hátfájással ébred reggelente, akkor mindenképpen a CARDO matrac használatát javasoljuk Önnek. Amiért a CARDO matrac Magyarország piacvezető matraca, az nem más, mint egy szabadalom, amit „Egészség Center”-nek neveztek el. Ennek köszönhetően a matrac tökéletes alátámasztást nyújt a test középső harmadának, ezáltal egyenesen tartja a gerincet alvás közben, így védi egészségét. A CARDO „Egészség Center” technológiája kiérdemelte a gyógymatrac minősítést, így orvostechnológiai eszköznek tekinthető, ezért a termék vételára az egészségpénztárnál visszaigényelhető.
  • azért, mert a CARDO matrac zsákrugós. A zsákrugós technológia legfőbb előnye, hogy a rugók egymástól függetlenül képesek mozogni, így zavartalan alvást biztosítanak még akkor is, ha partnere sokat forgolódik álmában. A zsákrugók csak ott és olyan mértékben süllyednek, ahol és amilyen mértékben súly nehezedik rájuk, így a matrac tökéletes alátámasztást és kényelmet biztosít az Ön számára.
  • azért, mert a CARDO matrac oldalszellőzőkkel van felszerelve. A matrac oldalán található egyedi szellőzőnyílásoknak köszön-hetően az ágybetét nem szívja be a test páráját, ami könnyedén eltávozhat, így a matrac élettartama a többszörösére nő.
  • azért, mert a CARDO matrac oldalerősítéssel rendelkezik. Egyes típusoknál a rugórendszer a matrac oldalain extra meg-erősítést kapott. Az oldalsüppedésgátló rendszer megakadá-lyozza, hogy használat során a matrac szélei lesüppedjenek.Ennek köszönhetően a matrac ugyanolyan alátámasztást biztosít a széleken, mint a fekvőfelület többi részén.
  • azért mert a CARDO matrac atkásodás elleni bevonattal van ellátva. Minden matrac különleges bevonattal rendelkezik, amelynek köszönhetően az allergiával küszködőknek is nyugodt álmot biztosít.
  • azért, mert a CARDO matracra 12 év a garancia. A gyártó 12 év garanciát biztosít termékei rugózatára, de Önnek az ágybetét vásárlásakor minden esetben figyelembe kell vennie az ágybetét teherbírását. Ahhoz, hogy a gyártó garanciát tudjon vállalni az esetlegesen felmerülő problémákért, Önnek a súlyának megfelelő erősségû matracot szükséges vásárolnia.Miért nálunk érdemes megvásárolnia CARDO matracát?
  • azért, mert 10% extra kedvezményt biztosítunk az Ön számára. A CARDO cég szezonális akciókkal kedveskedik régi és új vásárlói számára, amelyek természetesen nálunk is érvényesíthetőek, azonban üzletünkben az időszakos akciókon kívül folyamatosan 10%-os kedvezményt biztosítunk a készleten lévő matracok ajánlott fogyasztói árából.