BÚTORSTÚDIÓ

Galgahévíz, Fő út 203.

Magunkról

Bútorüzletünket 1995-ben a férjemmel alapítottuk, és azóta is családi vállalkozásként üzemeltetjük. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően áruházunk mára már a környék legnagyobb bútorkínálatával büszkélkedhet. Az elmúlt 25 év tapasztalatából kiindulva elmondhatom, hogy az ország mind nagyobb területéről érkeznek vásárlóink, akik nagy megelégedéssel egyre többször térnek vissza hozzánk.

Termékeinket kedvezőáron kínáljuk a klasszikus formáktól a modern stílusig minden korosztály számára. Kínálatunkból nem hiányozhatnak a nappali bútorok, hálóbútorok, gyermek- és ifjúsági bútorok, konyhabútorok, ülőgarnitúrák, étkező garnitúrák, kiegészítő bútorok és nem utolsó sorban a pihentető alvást biztosító gyógymatracok. Áruházunkban több mint 20 bútorgyártó cég termékeit forgalmazzuk, és egyes darabokat egyedi méretben is legyártatunk, hogy azok a lehető legjobban illeszkedjenek az Ön otthonába.

A széles választékunknak, folyamatosan megújuló óriási áru- és raktárkészletünknek, valamint munkatársaink szakértelmének és sok éves tapasztalatának köszönhetően vásárlóink minden igényét ki tudjuk elégíteni, legyen szó akár csak egy szoba, vagy egy teljes családi ház berendezéséről. Ingyenes szaktanácsadással és tervezéssel is állunk rendelkezésükre, de segítünk a kiválasztott bútorok színének és stílusának összehangolásában is. Üzletünkben mindenki megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő bútorokat, melyek raktárkészletről akár azonnal is elvihetők.

Állandó akciókkal és folyamatosan bővülő árukészletünkkel várjuk kedves vásárlóinkat! Reméljük, mihamarabb megtisztel minket bizalmával, és ellátogat hozzánk, a galgahévízi Bútorstúdióba!

Hóka Vendelné Marika