BÚTORSTÚDIÓ

Galgahévíz, Fő út 203.

Szolgáltatásaink

E-mailben történő rendelés:

A kialakult helyzetre való tekintettel bútorüzletünk is bizonyos változtatásokat léptetett életbe az Önök és munkatársaink közös védelmében!
A könnyebb ügyintézés érdekében bevezettük az e-mailen történő rendelés és előre utalás lehetőségét, így elősegítve az érintkezésmentes kiszállítást.
Szeretnénk hangsúlyozni, hogy bútorüzletünk nem web áruház, így nem vonatkozik ránk a webes vásárlásra vonatkozó szabályozás!
Természetesen megértjük, amennyiben ebben az időszakban nem szeretne bútorüzletünkbe ellátogatni, ezzel is kerülve a személyes kontaktust.
Ebben az esetben elegendő, amennyiben egy e-mailt küld az info@butorstudiogalgaheviz.hu címre, melyben szerepel a MEGRENDELEM szó, illetve tartalmazza a bútor nevét, méretét és színét.
Kérjük, hogy szintén küldje meg az Ön nevét, pontos címét és telefonos elérhetőségét is. Kollégáink a lehető leghamarabb visszahívják Önt további egyeztetés céljából.
A bútorok házhozszállítását (esetleg házon belüli emeletre történő szállítását) igény esetén vállaljuk, ellenkező esetben a bútoráruházban is átvehetőek!

Tervezés, lak­be­ren­de­zé­si ta­nács­a­dás

Áruházunkban ingyenes bútorterve- zéssel és szaktanácsadással segítünk megtervezni bútorait, legyen az egy komplett, gépesített konyhabútor, vagy egy beépített szekrény, vagy akár csak egy komód.
Amennyiben konyhabútorát méretre szeretné elkészíttetni, a könnyebb és gyorsabb tervezhetőség érdekében javasoljuk, hogy előre készítsen egy vázlatot konyhája pontos méreteiről, a tűzhely, a mosogató, és az esetlegesen futó csövek elhelyezkedéséről. Konyhabútoraink elemlistáját a konyhabútorok menüpontban a típuscsaládok bemutatását követően találja. Amennyiben még nem vásárolta meg beépíthető készülékeit, üzletünk- ben kedvezőáron kínáljuk 8 márka több száz típusát, melyek közül segítünk kiválasztani az Ön igényeinek a leginkább megfelelőt.

Helyszíni hitelügyintézés

Amennyiben bútorát hitelre szeretné megvásárolni, nálunk kedvező feltéte- lekkel, helyszíni ügyintézés keretében lehetőség van a hitelfelvételre.

Szállítás

Vásárlóink kérésére a bútorok házhoz szállítását is vállaljuk. Előzetes egyeztetést követően az Önök igényeinek figyelembe vételével, rövid határidővel működtetjük szállítási szolgáltatásunkat.

A kialakult helyzetre való tekintettel ahhoz, hogy a szállítási szolgáltatásunk továbbra is gyors és rugalmas maradjon, így a házhozszállítást a következő megyékben tudjuk teljesíteni:
Budapest, Pest megye, Heves megye, Nógrád megye és Jász-Nagykun-Szolnok megye.

Ezúton felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben házhozszállítás esetén a bútor házba, illetve az emeletre történő be- és felvitele technikai akadályok miatt sérülésmentesen nem teljesíthető, úgy ezen szolgáltatást a helyszíni mérlegelés után szállítóink megtagadhatják! A kollégák nem kötelezhetőek a bútor ablakon való bejuttatására vagy az emeletre létrán történő felhúzására sem! Ebben az esetben a vásárlónak kell gondoskodnia a bútor bejuttatásáról!

Összeszerelés

Amennyiben Ön nem szeretne vesződni a bútorok összeszerelésével úgy bútorüzletünkben újra megnyílt a lehetőség az összeszerelési szolgáltatás megrendelésére! Kérjük, hogy ezen szándékát mindenképpen jelezze előre a megrendelésnél. Ellenkező esetben a helyszínen már nincs erre lehetőség. Az összeszerelèsi árakról és feltételekről kérjük, hogy érdeklődjön üzletünkben! Vásárlóink és kollégáink egészségének védelmében kérjük, hogy a helységben ne tartózkodjanak, ahol az összeszerelést végezzük, illetve kérjük, hogy a lehetőségekhez képest tartsák be a hatóságok által javasolt 1,5 m-es távolságot! Megértésüket ezúton is köszönjük!